• Работно време

    08:30 - 17:30

  • нац.ионален Телефон

    +359 700 10 396

  • КОНТАКТИ

2 години ТеМАХ ONLINE

1За последните две години, заедно с Вас успяхме да изградим една успешна платформа, която предлага изключително изгодни оферти и редовни промоции. Ежедневно усъвършенстваме нашата система, за да осигурим по-интуитивно взаимодействие със сайта ни, по-улеснено осъществяване на поръчка и безкомпромисно обслужване. Нашият екип се грижи да предложим винаги максимално конкурентни цени, винаги актуални стоки, високо качество и коректност. Отделът по обслужване на клиенти към нашия онлайн магазин ежедневно помага на редица клиенти в избора си на продукти и съдейства за допълнителна информация. Стараем се да предоставим максимално повече информация и актуални фотографии на нашите продукти.

Промоции за нашия празник

На 14 и 15-ти февруари, нашият екип ще Ви предложи страхотни промоциии в различни категории. В промоционалната ни категория, ще откриете продукти от всички направления в категориите на TeMax. Ще откриете редица оферти в сферата на Мебели, Баня и оборудване, Строителство, Машини и инструменти, Осветление, Интериор, Градина и хоби, Битова техника и други. Промоциите, които ще откриете при нас ще бъдат с различен процент на отстъпка, като намаленията ще стигат до 80%. Промоциите ще бъдат валидни единствено за нашия онлайн магазин www.temax.bg и няма да важат за нашите физически обекти.

Томбола – „Две нощувки за двама в морската столица“

Всеки направил поръчка в дните 14-ти и 15-ти февруари, автоматично ще участва в томбола за специална награда. Наградата включва две нощувки за двама в морската столица на България. Нощувките ще бъдат осигурени от бизнес хотел „Голдън Тюлип“, находящ се в централната част на града. Томболата ще бъде изтеглена на 21-ви февруари и ще е валидна единствено за доставени поръчки. Победителят ще бъде обявен в нашата официална facebook страница и ще се свържем с него посредством предоставените в поръчката си данни.

Наградата ще бъде валидна до месец след обявяването й, като датите за резервация ще бъдат определени от печелившия. Те следва да бъдат съобразени със заетостта на хотела и важат за стандартна двойна стая.